MASTERCHEF: Botezul fetiţei lui Mihai Petre, pe mâna concurenţilor, la Pro TV - FOTO

Botezul fetiţei lui Mihai Petre a fost pe mâna concurenţilor emisiunii "MasterChef", rezultatele urmând să fie prezentate în ediţia de marţi, de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

594 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Botezul fetiţei lui Mihai Petre, pe mâna concurenţilor, la Pro TV - FOTO

MASTERCHEF: Botezul fetiţei lui Mihai Petre, pe mâna concurenţilor, la Pro TV

Săptămâna aceasta concurenţii de la "MasterChef" trebuie să se mişte cu talent! Botezul fetiţei lui Mihai Petre a fost pe mâna lor la capitolul gastronomie, astfel că celor rămaşi în competiţia de la Pro TV le-a revenit dificila sarcină de a găti pentru vedete precum Andra, Pavel Bartoş şi familia, Nea Marin, Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu şi Edi Stancu şi baletul pe care îl coordonează.

Sub atenta observaţie a celor trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care au supravegheat totul pentru ca papilele gustative ale invitaţilor să fie pe deplin răsfăţate, concurenţii "MasterChef" au avut dificila misiune de a pregăti în bucătărie profesionistă de cinci stele de la Howard Johnson meniuri rafinate şi mai mult decât alese pentru aproape 200 de invitaţi.

Elwira şi Mihai, alături de fetiţa lor Catinca, şi-au aşteptat toţi prietenii la unul dintre cele mai frumoase şi importante evenimente din viaţa lor. Telespectatorii Pro TV vor vedea în ediţia "MasterChef" de marţi ce preparate sofisticate au pus pe masă concurenţii şi cum s-au descurcat ei în bucătărie. Împărţiţi în două echipe, roşie şi albastră, concurenţii vor avea de trecut proba de foc a botezului, cea mai grea de până acum, care pune pe umerii lor o uriaşă responsabilitate: succesul sau, dimpotrivă, eşecul unei petreceri, al unui eveniment extrem de important pentru Mihai Petre şi soţia sa. Cei trei juraţi îi vor sfătui încă de la început să aibă în vedere că timpii morţi duc doar la panică şi stres, iar fiecare gest individualist va naşte un eşec pentru că succesul unui astfel de eveniment stă în lucrul în echipă.

Ce meniuri au de bifat concurenţii, cum au făcut ei faţă stresului şi presiunii acestei probe, în timpul căreia au aflat pe pielea lor ce înseamna să nu aibă timp să respire, dar şi cum au petrecut vedetele la botez, telespectatorii vor descoperi marţi de la 20.30, pe Pro TV.

Tot în ediţia de marţi, juraţii au încă o misiune pentru concurenţi: în platoul "MasterChef" va sosi un grup de copii orfani pentru care concurenţii trebuie să gătească farfurii gustoase, care să le aducă o bucurie micuţilor. Pentru cei mai mulţi dintre concurenţi bucuria de a găti a început încă din copilărie, când erau fascinaţi de minunile pe care mamele şi bunicile lor le făceau în bucătărie.

Acum, provocarea juraţilor este că ei să-şi amintească de anii copilăriei şi de bucuria pe care o simţeau ori de câte ori erau răsfăţaţi cu bunătăţi culinare, bucurie pe care acum e rândul lor să o împartă altor copii mai puţin norocoşi. Concurenţii vor simţi pe pielea lor că a găti pentru orfani nu e o joacă de copii. Bucuria şi mândria de a aduce zâmbetul pe chipul acestor copii vor fi însă dublate de presiunea probe îşi de faptul ca ochii necruţători ai juraţilor caută întotdeauna motive pentru eliminări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici