"MasterChef": Dans la cratiţă în cea de-a doua ediţie, marţi, la Pro TV

Cea de-a doua ediţie a "MasterChef" aduce din nou marţi, de la ora 20.30, spectacolul culinar la Pro TV, o tânără încercând să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu nu doar cu preparatul său, ci şi cu mişcări de dans la cratiţă, informează televiziunea.

332 afișări
Imaginea articolului "MasterChef": Dans la cratiţă în cea de-a doua ediţie, marţi, la Pro TV

"MasterChef": Dans la cratiţă în cea de-a doua ediţie, marţi, la Pro TV (Imagine: protv.ro)

După un debut mai mult decât savuros, cea de-a doua ediţie "MasterChef" aduce la Pro TV la fel de mult spectacol culinar. Şi de data aceasta cei trei juraţi chefi vor fi îmbiaţi cu preparate care mai de care mai arătoase, poveşti impresionante şi prezenţe de neuitat în platou. Aşa se face că în ediţia de marţi, de la 20.30, o tânără va încerca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu nu doar cu preparatul său, ci şi cu mişcări de dans la cratiţă.

Tânăra le va mărturisi juraţilor că este pasionată nu doar de gătit, ci şi de muzică şi dans, aşa că nu a stat mult pe gânduri şi a început să danseze în vreme ce pregătea farfuria pentru jurizare. Dacă va reuşi să treacă de etapa preselecţiilor şi dacă va obţine şorţul, telespectatorii Pro TV vor afla din cea de-a doua ediţie a "MasterChef".

Tot marţi, la Pro TV, îşi va face intrarea în scenă simpaticul Sissoko, fost concurent în primul sezon. De data aceasta însă, Sissoko va trece în tabăra cealaltă şi va da o mână de ajutor celor trei chefi în jurizare. După ce s-a făcut remarcat în primul sezon "MasterChef" cu preparate care incită papilele gustative, dar şi cu emoţiile care l-au copleşit de-a dreptul, Sidia Sissoko a urmat cursuri de bucătar şi în vara trecută şi-a luat diploma de chef. În noua postură, Sisso, cum îi spun prietenii, a recunoscut că a fost o reală plăcere şi onoare să revină pe platourile show-ului care l-a făcut celebru, de data aceasta nu în ipostaza de concurent, ci de ajutor al juraţilor. Ce verdict va da Sissoko, telespectatorii Pro TV vor afla marţi de la 20.30.

În cea de-a doua ediţie "MasterChef" nu vor lipsi nici personajele spectaculoase care visează la un şorţ şi o intrare în etapa următoare. Un camerunez îşi va încerca norocul la "MasterChef" cu un preparat de inspiraţie franţuzească, în vreme ce un oltean get-beget, aidoma celebrului personaj de film Nea Mărin, îi va îmbia pe juraţi cu un coş plin cu praz şi vin. Nu vor lipsi însă nici farfuriile spectaculoase şi preparatele exotice, dar şi eşecurile culinare care vor fi dur taxate de juraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici