MasterChef în porţie dublă, luni şi marţi, la Pro TV

Pro TV va difuza, săptămâna viitoare, două ediţii ale emisiunii "MasterChef", luni şi marţi, de la ora 20.30, informează televiziunea.

240 afișări
Imaginea articolului MasterChef în porţie dublă, luni şi marţi, la Pro TV

MasterChef în porţie dublă, luni şi marţi, la Pro TV

În săptămâna imediat următoare Paştelui, "MasterChef" vine la Pro TV în porţie dublă.

Rândurile se restrâng în duelul superlativelor culinare, astfel că cei rămaşi în joc vor avea de trecut probe din ce în ce mai dificile. Dacă în ediţia din 6 mai se va afla echipa câştigătoare din proba în deplasare, desfăşurată la botezul fetiţei lui Mihai Petre, dar se vor face şi eliminări, în ediţia de a doua zi, concurenţii se vor întrece în probe de foc şi se vor întâlni şi cu doi invitaţi chefi renumiţi, Henrik Sebok şi Marcello Zaccaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici