"MasterChef", noul sezon - Cu ce preparat a reuşit un concurent să uimească juriul: "Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva"

Noua ediţie "MasterChef" nu a dus lipsă de personaje gata să facă orice pentru a câştiga şorţul. Temutul juriu format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scarlatescu a revenit la ProTV, pregătit să caute talente culinare şi să ridice încă o dată bucătăria la rang de artă.

2377 afișări
Imaginea articolului "MasterChef", noul sezon - Cu ce preparat a reuşit un concurent să uimească juriul: "Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva"

"MasterChef", noul sezon - Cu ce preparat a reuşit un concurent să uimească juriul: "Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva"

Oana Răzvan, în vârstă de 27 de ani, le-a dat o lecţie celor trei juraţilor şi a reuşit să îi uimească în momentul în care s-a prezentat cu un ficat de ştiucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă şi sos de usturoi. Cei trei juraţi au recunoscut că nu au mâncat niciodată aşa ceva.

"Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva. Câte lucruri avem în ţară şi noi habar nu avem. Asta e o lecţie pentru noi", i-a spus Sorin Bontea concurentului.

Un alt concurent i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi. Pham Hoang Nhat, pentru prieteni Nini, în vârstă de 22 de ani, este din Vietnam, a venit la facultate în Bucureşti, dar nu vorbeşte foarte bine româna.

Când a fost întrebat de ce a venit la "MasterChef", concurentul a răspuns "Ca să iau sosul". Cei trei juraţi au gustat din preparatul său, o ruladă de tăiţei prăjiţi cu carne de vită şi ouă pe care au găsit-o foarte bună şi i-au permis să meargă mai departe.

VEZI CUM ŞI-A PREZENTAT PREPARATUL CONCURENTUL DIN VIETNAM

Un moment neaşteptat a fost oferit de Mardaru Petrică, un concurent care a ţinut să le arate juraţilor că este în stare să facă orice pentru a obţine şorţul.

Acesta a dat curs provocării juraţilor de a mânca tot din farfurie. Absolut tot! Sub privirile uimite ale celor trei chefi, acesta a înfulecat tot preparatul din farfurie, ba mai mult chiar şi beţişorul.

"N-am văzut un concurent mai cuncurent ca tine", i-a spus chef Scarlatescu în clipa în care a văzut farfuria goală.

VEZI AICI DEMONSTRAŢIA UIMITOARE DE VOINŢĂ A LUI PETRICĂ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici