Măsuri pentru combaterea noului coronavirus. Spaniolii nu mai au voie să spargă seminţe pe străzi

  • Locuitorii unui oraş spaniol nu mai au voie să mănânce dulciuri, chipsuri sau să spargă seminţe pe străzi.
  • Autorităţile locale spun că se tem de un al doilea val de Covid-19.
  • România se află pe locul al doilea în topul consumatorilor europeni de seminţe, după Spania.
3288 afișări
Imaginea articolului Măsuri pentru combaterea noului coronavirus. Spaniolii nu mai au voie să spargă seminţe pe străzi

Măsuri pentru blocarea coronavirusului. Spaniolii nu mai au voie să spargă seminţe pe străzi

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, autorităţile locale din oraşul spaniol Deleitosa, le-a interzis locuitorilor, în special copiilor, să mănânce dulciuri, chipsuri şi seminţe. Oficialii spun că au luat această măsură pentru că se tem de un al doilea val de infecţii cu Covid-19, scrie Mirror.co.uk

Interdicţia bizară se aplică pentru spaniolii care merg pe stradă, iar în acelaşi timp mănâncă şi împart produsele cu ceilalţi. Deseori spaniolii poti fi văzuţi spărgând seminţe înainte de a arunca cojile pe stradă, relatează aceeaşi sursă.

Juan Pedro Dominguez, primarul oraşului Deleitosa spune că este îngrijorat de faptul ca cei mici pot împărţi între ei, seminţe şi chipsuri, prin urmare asta ar duce la un număr mai mare de infecţii noi cu noul virus. Primăria a interzis, de asemenea, consumul de alcool în public, cât şi orice activitate care riscă să ducă la aglomerare şi să încalce regulile de distanţare socială.

România se află pe locul al doilea în topul consumatorilor europeni de seminţe, după Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici