Mazăre: Maia Morgenstern şi Sofia Vicoveanca nu vor mai fi personaje la carnavalul de la Mamaia

Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că rolul mamei lui Ştefan cel Mare şi cel al Vrâncioaiei nu vor mai fi interpretate de către Maia Morgenstern, respectiv Sofia Vicoveanca, aşa cum anunţase săptămâna trecută, ci de două cântăreţe de muzică populară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

412 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Maia Morgenstern şi Sofia Vicoveanca nu vor mai fi personaje la carnavalul de la Mamaia

Maia Morgenstern (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

El nu a dorit să spună şi numele celor două soliste până când nu va fi semnat contractul.

“Astăzi probabil că o să semneze cu cele care vor fi... pentru că aţi aflat că Maia nu mai vine, cea care va fi mama mea şi care va fi Vrâncioaia. Vor fi probabil două cântăreţe celebre de muzică populară. Nu vă mai spun până când nu semnăm ca să nu vă zic în avans şi după aia să se sucească din fel de fel de motive”, a afirmat Mazăre.

Întrebat dacă una dintre cântăreţe va fi Sofia Vicoveanca, Mazăre a răspuns: “Nu mai vine, dar am găsit înlocuitor”.

Primarul anunţa, săptămâna trecută, că la ediţia din 2 august a carnavalului de la Mamaia, la care el îl va interpreta pe Ştefan cel Mare, actriţa Maia Morgenstern va interpreta rolul mamei domnitorului, iar Sofia Vicoveanca va fi Vrâncioaia

Mazăre mai spunea săptămâna trecută că această ediţie a carnavalului va fi una bazată atât pe istorie, cât şi pe legende.

”Vor fi zece cascadori care simulează lupta de la Podul Înalt, vor mai fi şi de-ai noştri pe lângă cei zece cascadori, în orice caz va fi spectaculos. Vor fi lupte adevărate pe scenă, vor fi dansuri, va fi reconstituită tabăra lui Soliman Paşa unde se benchetuia după ce-l învinseseră pe Ştefan. După aia Ştefan se întoarce, după ce-l goneşte mama lui se duce la Vrâncioaia, adună cu buciumul, fiii Vrîncioaiei adună toată armata, intră peste Soliman, o poveste bazată şi pe istorie, dar şi pe legende în acelaşi timp”, afirma Mazăre.

Primarul Constanţei a fost costumat în Cezar la prima ediţie a carnavalului din Mamaia din acest an, care a avut loc la începutul lunii iulie.

Este pentru al treilea an consecutiv când Mamaia găzduieşte un asemenea carnaval, acesta fiind de fapt un spectacol prezentat de cluburile din staţiune, reprezentanţii acestora defilând pe care alegorice pe faleza din Mamaia şi oferind apoi o reprezentaţie de dans şi muzică în Piaţeta Cazino.

Radu Mazăre a purtat diverse costume la ediţiile anterioare ale carnavalului, fiind pe rând spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici