Mazăre s-a rănit la cap când şi-a închis capota maşinii cu care a mers la reuniunea PSD de la Tulcea

Primarul Radu Mazăre a venit, joi, la Tulcea, la reuniunea PSD, cu un autoturism Jaguar decapotabil, iar în momentul în care a încercat să închidă capota maşinii din cauza ploii s-a lovit la cap, rana sângerând abundent.

411 afișări
Imaginea articolului Mazăre s-a rănit la cap când şi-a închis capota maşinii cu care a mers la reuniunea PSD de la Tulcea

Mazăre s-a rănit la cap când şi-a închis capota maşinii cu care a mers la reuniunea PSD de la Tulcea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Radu Mazăre a venit la Tulcea, la reuniunea PSD, cu un autoturism Jaguar, oprind în parcarea Hotelului Esplanada, unde are loc reuniunea informală a liderilor social-democraţi.

Din cauza faptului că începuse ploaia, Mazăre a încercat să închidă capota maşinii, după care a mers la portbagaj, unde s-a lovit la frunte de prelată.

Mazăre nu a observat iniţial că rana provocată de prelată sângerează, atenţia asupra acestui lucru fiindu-i atrasă de un jurnalist.

O tânără blondă care îl însoţea pe Radu Mazăre a încercat să îl ajute şi i-a dat mai multe şerveţele cu care să îşi şteargă sângele de pe frunte.

Ulterior, Mazăre s-a dus în hotel, unde şi-a curăţat rana, şi a revenit, el spunându-le jurnaliştilor că se simte bine.

Preşedinţii de organizaţii judeţene PSD s-au reunit, joi, la Tulcea, pentru a discuta, în prezenţa preşedintelui partidului, Victor Ponta, şi a preşedintelui executiv, Liviu Dragnea, pe tema campaniei electorale pentru prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici