MEDIAFAX ZOOM: Palatul Parlamentului - GALERIE FOTO

Cu 30 de ani în urmă, la 25 iunie 1984 se aşeza piatra de temelie a ceea ce constituie astăzi sediul Parlamentului României. Construcţia face parte dintr-un program mai amplu de remodelare arhitectonică a Bucureştiului, alături de alte clădiri impunătoare precum Ministerul Apărării Naţionale, Casa Radio, Hotelul Marriott, Casa Academiei Române, Parcul Izvor sau Bulevardul Unirii.

584 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Palatul Parlamentului - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Palatul Parlamentului (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Construită după proiectul şi sub coordonarea arhitectului şef Anca Petrescu, Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafaţă din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume şi cea mai grea clădire din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici