MEGA-CONCERTUL verii la Bucureşti: Kings of Leon, pentru prima dată în România /Idolii rock din Nashville concertează pe Arena Naţională. LP, în deschidere

Primul concert susţinut de trupa Kings of Leon în România are loc sâmbătă, pe 17 iunie, pe Arena Naţională, în cadrul turneului "Walls". Cei de la Kings of Leon vor prezenta fanilor români piese de pe noul album, dar şi hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume.

4721 afișări
Imaginea articolului MEGA-CONCERTUL verii la Bucureşti: Kings of Leon, pentru prima dată în România  /Idolii rock din Nashville concertează pe Arena Naţională. LP, în deschidere

MEGACONCERTUL verii la Bucureşti:Kings of Leon,pentru prima dată în România: Idolii rock din Nashville concertează pe Arena Naţională. LP, în deschidere

Americanii de la Kings Of Leon sosesc la Bucureşti pentru primul lor concert din România. Porţile stadionului se deschid la ora 17.30, iar programul serii începe cu LP live. Cu un buget de producţie de 450 000 euro, megashowul de pe 17 iunie are în spate o armată de oameni şi o logistică de proporţii.

Adoraţi de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membrii ai familiei Followill şi ai trupei Kings Of Leon, vor susţine un magnific show muzical în România, pe Arena Naţională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat "WALLS" şi este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde şi Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume şi peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume şi au câştigat 2 premii Grammy: unul pentru "Sex on Fire" în 2009 şi unul pentru "Use Somebody" în 2010.

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock şi garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul iniţial, în Marea Britanie, obţinând primele poziţii în "Top 40 Single", două premii BRIT în 2008 şi un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziţii fruntaşe în top "5 UK Albums". Cel de-al treilea album al lor, "Because of the Times", de asemenea, a atins poziţia #1.

După lansarea "Only by the night" în septembrie 2008, formaţia a obţinut succes şi în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" şi "Notion" s-au clasat toate pe poziţia #1 în topul "Hot Modern Rock Tracks". Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite şi a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind premiat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formaţiei, "Come Around Sundown", a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, "Mechanical Bull", a fost lansat pe 24 septembrie 2013. "WALLS", cel mai recent album şi cel care marchează numărul şapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din fraţii Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuţie, back vocal) and Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), şi vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susţine pe Arena Naţională din Capitală, pe 17 iunie.

Hitul "Lost On You" a făcut înconjurul Europei şi a propulsat-o în topurile celor mai difuzaţi artişti de vara trecută. Cu un look androgin şi o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experienţe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

Golan reprezintă România pe 17 iunie, la Arena Naţională.
Lansată în 2013, trupa Golan are una din cele mai uluitoare ascensiuni din muzica electronică românească. După doar un an, primeşte premiul revistei Sunete la categoria 'Best Electro', iar debutul internaţional are loc în 2015, la festivalul Open'er din Polonia. În prezent numele lor apare pe afişele festivalurilor din ţară, dar şi din toată Europa. 2017 este un an maraton pentru trupă. Pe 7 aprilie şi-au lansat primul album, Intro, la Arenele Romane. Iar agenda lor de concerte e plină cu date din Moscova până la Paris.

Probabil cel mai scump concert al verii de la Bucureşti, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atât din România, cât şi din ţările învecinate. Biletele se cumpără din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, şi nu numai.

Scena de la Arena Naţională va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa călătoreşte în turneu ajung la Bucureşti încărcate în 20 de tiruri.

Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistaţi la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producţie, catering, baruri, intrări). Gazonul stadionului va fi protejat cu porta-floor, iar eventualele porţiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment.

În Bucureşti, în Promenada Mall Floreasca, fanii Kings Of Leon au acum la dispoziţie, până pe 17 iunie inclusiv, un pop-up store de unde îşi pot cumpăra bilete la concertul din Bucureşti, tricouri, insigne, postere, toate inscriptionate #KingsOfLeon.

Tot ce trebuie să ştii dacă mergi la concert:
1. Porţile stadionului se deschid de la ora 17:00.
Datorită controalelor de securitate sporite, organizatorii recomandă publicului să ajungă la stadion cât mai devreme posibil.

2. Programul concertului: 17:00 DJ J The Funky Bear; 18:00 Golan; 19:30 LP; 21:15 Kings of Leon

3. Obiecte interzise: Accesul cu pungi, rucsaci, ghiozdane, genţi, camere foto, camere video, tablete, umbrele este strict interzis. Vă rugăm să verifica'i aici lista obiectelor interzise la intrare. Toţi participanţii vor fi percheziţionaţi la intrare. În cazul refuzului, nu le va fi permis accesul la eveniment.

4. Punctele de acces pe Arena Naţională: Accesul se va face conform hărţii de mai jos, în funcţie de poziţionarea locurilor în stadion. Aceleaşi informaţii se regăsesc tipărite pe fiecare bilet în parte.

ACCES POARTA A - Bd. Basarabia: Cat I - 141 / 142 / 143 / 144 / 145; Cat II - 366 / 367 / 368 / 369 / 370 / 371 /372 / 373 /374 / 375 / 376 / 377 / 378 / 379 / 380.

ACCES POARTA B - Bd. Basarabia: Cat III - 101 / 102 / 103 / 104; Cat IV - 301 / 303 / 305 / 307 / 309; Cat V - 302 / 304 / 306 / 308 / 310

ACCES POARTA C - Bd. Basarabia; Cat III - 105 / 106 /107 /108; Cat IV - 311 / 313 / 315 / 317; Cat V - 312 / 314 / 316 / 318

ACCES POARTA D – Bd. Basarabia: Cat I - 109/ 110/ 111; Cat II -319 / 320 / 321/ 322 / 323 / 324 / 325 / 326

ACCES TUNEL POARTA A - Bd. Basarabia: Gazon

ACCES POARTA E - Bd. Basarabia: Cat I - 112 / 113 / 114 / 115; Cat II - 327 / 328 / 329 / 330 / 331 / 332 / 333

ACCES POARTA M - Str. Maior Ion Coravu: Vip; Loje

ACCES POARTA G - Str. Pierre de Coubertin: Golden

Accesul pe stadion va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia va fi făcut accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor un act de identitate valid.

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este strict interzis. Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult. Un adult poate însoţi un singur minor cu vârsta de până la 14 ani. Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani se va face doar pe baza unui bilet valid şi a unui act de identitate.

5. În caz de ploaie, Acoperişul Arenei Naţionale este deja tras.

6. Programul casieriilor de la Arena Naţională: Casieriile Bilete.ro vor fi deschise, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 12:00 la intrările din strada Maior Ion Coravu, Bulevardul Basarabia şi strada Pierre de Coubertin. Puteţi suna în ziua evenimentului la INFO BILETE: 0723 277 192

7. Transport: Stadionul Arena Naţională este localizat în partea de Est a Bucureştiului, la aproximativ 4 kilometri de centrul oraşului. Gara de Nord, principala gară a Capitalei, este la aproximativ 7 kilometri distaţă de Arena Naţională. Dat numărul de spectatori, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, având în vedere că NU există locuri de parcare. Vezi toate mijloacele de transport aici.

8. Traficul din zona stadionului va fi restricţionat: În ziua concertului, traficul din zona stadionului va fi restricţionat în intervalul orar 16:00 – 23:00, atât pe strada Maior Ion Coravu, strada Tony Bulandra, cât şi pe străzile mai mici care leagă Vatra Luminoasă de strada Maior Ion Coravu. Aceste restricţii nu se aplică în cazul riveranilor.

9. Kings of Leon Pop-up Store: Fanii îşi pot cumpăra încă tricouri, cd-uri, vinyl-uri Kings of Leon şi multe altele din Promenada Mall Floreasca, dar şi de la concert.

10. Fanii trupei sunt rugaţi să-şi achiziţioneze bilete doar de la punctele autorizate. Nu în ultimul rând, organizatorii evenimentului îi roagă pe fani să vină devreme la Arena Naţională deorece vor fi controale de securitate sporite.

Detalii suplimentare pe: https://www.facebook.com/ALiveromania/, www.alive-romania.ro, http://bit.ly/2sAf2ST.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici