Megan Fox şi Brian Austin Green, daţi în judecată pentru agresarea unui paparazzo

Megan Fox şi Brian Austin Green au fost daţi în judecată, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, de un paparazzo care susţine că a fost bătut cu brutalitate de actor, la îndemnul soţiei acestuia, pe o plajă din Hawaii. Delbert Shaw susţine că încerca să realizeze câteva fotografii cu Brian Austin Green şi Megan Fox, care se sărutau, în decembrie 2011, pe plaja din faţa hotelului Four Seasons Resort din Hualalai din Hawaii, în momentul în care ambii actori au început să îl ameninţe verbal.

446 afișări
Imaginea articolului Megan Fox şi Brian Austin Green, daţi în judecată pentru agresarea unui paparazzo

Megan Fox şi Brian Austin Green (Imagine: Hepta)

Potrivit declaraţiilor sale, lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care Megan Fox a strigat în direcţia soţului ei: "Ai de gând să îl laşi să scape cu asta?", informează tmz.com.

În plângerea depusă la tribunal se afirmă că Brian Austin Green a decis să apere onoarea soţiei sale şi a început să îl împingă şi îl lovească cu pumnii, cauzându-i răni grave. În plus, actorul a luat iPhone-ul victimei şi l-a aruncat în ocean.

Potrivit declaraţiilor lui Delbert Shaw, Megan Fox l-a instigat şi încurajat pe soţul ei pe durata întregului incident.

Megan Fox, în vârstă de 25 de ani, şi Brian Austin Green, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria "Transformers". Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că "este un adevărat coşmar să lucrezi cu el".

Brian Austin Green a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", în anul 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici