Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, sprijin faţă de Time's Up şi #MeToo, la primul eveniment oficial în calitate de membru al Royal Foundation | FOTO

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, şi-a arătat sprijinul faţă de iniţiativele Time's Up şi #MeToo, care militează împotriva hărţuirii sexuale, la primul său eveniment oficial în calitate de membru al Royal Foundation din Londra, potrivit contactmusic.com.

522 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, sprijin faţă de Time's Up şi #MeToo, la primul eveniment oficial în calitate de membru al Royal Foundation | FOTO

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, sprijin faţă de iniţiativele Time's Up şi #MeToo, la primul eveniment oficial în calitate de membru al Royal Foundation

Fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, a participat la acest eveniment, un forum, împreună cu logodnicul său, precum şi cu fratele acestuia şi soţia lui, prinţul William şi ducesa de Cambridge.

Markle este o cunoscută activistă şi a lucrat mult timp pentru ONU, sprijinind iniţiative pentru egalitatea de gen, iar, la evenimentul care a avut loc miercuri, aceasta a spus că este perioada ideală să fie promovate "femeile puternice".

"Cred că acum, în contextul în care vedem atât de multe campanii, mă refer la MeToo şi Time’s Up, este timpul ideal pentru a continua promovarea femeilor care se simt puternice şi ca oamenii să le sprijine cu adevărat - inclusiv bărbaţii. Contează atât de mult. Deci, da... cred că vom aştepta câteva luni şi ne vom ocupa de asta", a spus Markle, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

Markle a lucrat în mod discret cu Royal Foundation în ultimele luni şi nu a oferit detalii despre cât de importantă va fi implicarea sa în activitatea fundaţiei.

Acesta a fost primul eveniment oficial la care au participat cele două cupluri tinere princiare. Prinţul Harry a spus că logodnica sa este un binevenit membru nou al fundaţiei, subliniind că, în prezent, au "patru personalităţi diferite" în organizaţie.

Foto: Hepta

Iniţiativa Time's Up a fost lansată de aproximativ 300 de vedete, printre care Natalie Portman, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep şi Jennifer Lawrence. Asociaţia îşi doreşte să apere victimele abuzurilor sexuale, nu numai pe cele de la Hollywood, ci şi pe cele din domenii mai puţin "glamour", precum restaurante şi agricultură.

Peste 50 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiei americane.

În urma acuzaţiilor, în SUA a fost iniţiată o mişcare online, la care participă milioane de femei. Acestea au vorbit pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit din cauza experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz şi au folosit hashtag-ul "#MeToo" ("Şi Eu", n.r.). Mai multe personalităţi s-au alăturat campaniei sociale din mediul online, între acestea numărându-se Lady Gaga şi actriţele Anna Paquin şi Evan Rachel Wood. În plus, au fost şi bărbaţi care s-au implicat în acest demers, între aceştia fiind actorul Javier Munoz.

Căsătoria prinţului Harry se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie. Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai mult de un an.

Ceremonia va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela St. George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

O recepţie va avea loc apoi la St. George's Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici