Meghan Markle, o nouă GAFĂ de protocol. Momentul în care Ducesa de Sussex urcă în maşină înaintea reginei Elizabeth a II-a, la primul lor eveniment public | VIDEO

Meghan Meghan a însoţit-o pe regina Elizabeth a II-a, joi, la primul lor eveniment public, la o ceremonie de inaugurare în Cheshire. După călătoria cu trenul regal, la urcarea în autoturismul Bentley, care le aştepta, s-a iscat un moment de confuzie.

56032 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, o nouă GAFĂ de protocol. Momentul în care Ducesa de Sussex urcă în maşină înaintea reginei Elizabeth a II-a, la primul lor eveniment public | VIDEO

Meghan Markle, o nouă GAFĂ de protocol. Momentul în care Ducesa de Sussex intră în maşină înaintea Regina Elizabeth a II-a, la primul lor eveniment public

Ducesa de Sussex şi-a dat seama că nu cunoaşte procotolul şi a întrebat-o pe regina Elizabeth cine ar fi trebuit să intre prima în maşină.

Momentul surprins de presă arată cum Meghan Meghan se oferă să o lase pe regină să intre prima, dar apoi revine şi o întreabă pe suverana Marii Britanii "Ce preferaţi?", relatează Daily Mail.

Ducesa de Sussex ar fi recurs la acest gest deoarece regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, preferă să stea în spatele scaunului şoferului.

Potrivit specialistului în etichetă William Hanson, nu există un protocol fix în această privinţă, dar de regulă, persoana cu cel mai înalt titlul se aşează pe locul opus şoferului.

Pe de altă parte, regina Elizabeth a II-a nu ţine cont de această cutumă deoarece preferă să stea chiar în spatele şoferului.  Însă de data aceasta Regina a lăsat-o pe Meghan să intre prima în maşină şi să stea în spatele şoferului. 

Majestatea Sa şi proaspăt căsătorita Meghan Markle au participat la deschiderea oficială a podului Mersey Gateway şi a teatrului Storyhouse din regiunea Chester.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici