Melania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet. Dezvăluirile Primei Doamne de la Casa Albă

Melania Trump, soţia preşedintelui SUA Donald Trump, a declarat că se consideră ”cea mai hărţuită” persoană din lume, în mediul online, judecând după ce ”vorbesc oamenii despre mine”, relatează AP.

1465 afișări
Imaginea articolului Melania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet. Dezvăluirile Primei Doamne de la Casa Albă

Melania Trump se consideră cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet. Dezvăluiri cutremurătoare

Aceasta a declarat acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune în care promovează iniţiativa ”Be Best” pe care o conduce, campanie care se referă la acţiuni de intimidare în mediul online.

”Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume”, a spus Prima Doamnă a SUA într-un interviu difuzat joi în cadrul emisiunii “Good Morning America”.

Melania Trump a explicat că a iniţiat ”Be Best”, o campania care se ocupă de comportamentul din mediul onnline şi de pe reţelele de socializare online în parte şi din cauza a ”ceea ce se spune despre mine”.

”Trebuie să ne educăm copii despre comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor creşte ... să ştie cum să se descurce în astfel de situaţii”, a declarat ea.

Criticii au remarcat faptul că soţul său, Donald Trump, obişnuieşte să facă glume pe seama felului în care arată oamenii şi pe ceea ce el consideră a fi o lipsă de talent sau inteligenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici