Melodia Shakirei despre Pique doboară recordul de vizualizări pe YouTube pentru cântece latino

O melodie a Shakirei despre fostul ei partener Gerard Pique, care a înşelat-o, a doborât recorduri pe YouTube, scrie BBC.

3184 afișări
Imaginea articolului Melodia Shakirei despre Pique doboară recordul de vizualizări pe YouTube pentru cântece latino

Videoclipul piesei „Out of Your League” a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore, devenind astfel cea mai vizionată melodie latino în această perioadă.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de fostul fotbalist al Barcelonei, Pique, în vârstă de 35 de ani, în 2022, după mai bine de 10 ani de relaţie.

Acest cântec pop de patru minute este prima dată când Shakira şi producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap au lucrat împreună.

În piesă, Shakira cântă despre noua presupusă parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani. Ea spune că "valorează cât doi tinere de 22 de ani" şi compară relaţia cu schimbarea "unui Ferrari cu un [Renault] Twingo" şi a unui "Rolex cu un Casio".

Cântăreaţa columbiană face referire şi la conflictul cu autorităţile spaniole, care susţin că nu a plătit 14,5 milioane de euro (12,8 milioane de lire sterline) din impozitul pe venit.

Gerard Pique nu a răspuns la cântecul online, dar a postat despre noul său proiect de fotbal în şapte, King's League.

Cei doi au dat o declaraţie atunci când s-au despărţit în iunie anul trecut, spunând că se concentrează pe copiii lor Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici