MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

MESAJELE DE CRĂCIUN sunt o variantă rapidă pentru a transmite cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor. Iată ce mesaje le puteţi trimite colegilor.

6179 afișări
Imaginea articolului MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţă cât mai lin!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE PENTRU PRIETENI

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE PENTRU PĂRINŢI

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE PENTRU COPII

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici