MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

Politicienii români s-au folosit de reţelele pentru a transmie urări femeilor de 8 Martie. Unii dintre ei au transmis mesaje pentru mame, iar alţii către „doamne şi domnişoare”, iar primarul general a postat câteva versuri din poezia „Mulţumesc, iubită mamă”, scrisă de Vadim Tudor.

1144 afișări
Imaginea articolului MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

MESSAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat, joi, o fotografie făcută în timp ce le oferea flori jurnalistelor acreditate la Cotroceni.

„8 Martie, o zi specială în care dăruim cu plăcere flori femeilor şi le arătăm, o dată în plus, respectul şi preţuirea noastră. La mulţi ani!”, a scris preşedintele României.

Printre politicienii care au transmis mesaje pe Facebook de 8 martie este şi primarul general al Capitalei şi membru PSD, Gabriela Firea, care a postat o fotografie cu mama ei şi versuri scrise de Vadim Tudor.

„Multumesc iubita mamă, Steaua mea din zori de zi/Fara tine-mi este teama, Ca planeta s-ar răci..”. La multi ani, mama!! Multumesc pentru cum ne-ai crescut pe noi, cei patru copii, si pentru cum iti iubesti toti nepoteii. Pentru toate mamele din tara, un gand sincer de sanatate, implinire, vesti bune! Pentru toate doamnele si domnisoarele, o raza de soare si o floare proaspata din primavera”, a scris, Gabriela Firea, pe Facebook.

„Doamnelor şi domnişoarelor, 8 Martie să vă dăruiască soare în viaţă şi zâmbete pe chip. La mulţi ani!”, este mesajul postat de Traian Băsescu.

 

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici