MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

Politicienii români s-au folosit de reţelele pentru a transmie urări femeilor de 8 Martie. Unii dintre ei au transmis mesaje pentru mame, iar alţii către „doamne şi domnişoare”, iar primarul general a postat câteva versuri din poezia „Mulţumesc, iubită mamă”, scrisă de Vadim Tudor.

1144 afișări
Imaginea articolului MESAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

MESSAJELE politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor | FOTO

„Doamnelor şi domnişoarelor, pe 8 martie vă arătăm, în mod deosebit, respectul şi aprecierea pe care vi le purtăm, dar ştiţi că, de fapt, vă suntem recunoscători pentru fiecare zi în care ne sunteţi alături. La mulţi ani!”, a scris preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Printre femeile politican care au transmis mesaje pe Facebok de 8 martie este şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan: „Astăzi vă propun să ne gândim şi la femeile extraordinare care acum mai bine de 100 de ani aveau curajul să se ridice împotriva sistemului şi a prejudecăţilor, să ceara drepturi echivalente cu cele ale bărbaţilor pentru a trăi într-o lume a egalităţii de şanse. Lupta lor trebuie preţuită şi continuată. Tema ONU sub care stă anul acesta Ziua Internaţională a Femeii este: „Acum e momentul: activiştii urbani şi rurali transformă viaţa femeilor”. Avem aşadar, datoria să ne gândim la toate femeile, sa căutam soluţii pentru a le îmbunătăţi viaţa, pentru a le ajuta. Dragile mele, vă doresc să fiţi mai bune, mai solidare, mai puternice şi să nu vă lăsaţi date la o parte! La mulţi ani, dragile mele doamne!”.

Fostul premier Victor Ponta a postat o fotografie cu soţia, Daciana Sârbu, dar şi cu mama lui.

„La multi ani şi tot binele din lume pentru toate doamnele, domnişoarele - fiicele, soţiile, surorile şi, mai ales, pentru mamele noastre. Ps - revăzând această fotografie am un gând special pentru toate doamnele care atunci au fost alături de mine şi familia mea la Sala Palatului - a fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea politică”, a scris Victor Ponta.

Un alt fost premier, Sorin Grindeanu, a scris că se bazează pe fiul lui „care va avea grijă, de 8 martie, de fetele din familie”.

„Azi, de 8 martie, nu sunt acasă, la Timişoara. Dar ştiu că fiul meu, Mihai, e bărbat de nădejde şi are grijă de fetele noastre, Mihaela şi Sofia. Un 8 martie minunat tuturor doamnelor şi domnişoarelor!”, a scris Grindeanu.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici