Mesajul trupei Dream Theater pentru fanii români: Veniţi la concertul de la Bucureşti, va fi grozav

John Petrucci, Jordan Rudess şi Mike Mangini, membri ai trupei Dream Theater, au transmis un mesaj fanilor din România, prin care îi invită să participe la concertul care va avea loc pe 28 iulie, la Romexpo, asigurându-i că va fi un show grozav, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

266 afișări
Imaginea articolului Mesajul trupei Dream Theater pentru fanii români: Veniţi la concertul de la Bucureşti, va fi grozav

Mesajul trupei Dream Theater pentru fanii români: Veniţi la concertul de la Bucureşti, va fi grozav

Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine în România, după 12 ani, pentru a susţine un concert pe 28 iulie, de la ora 20.00, în parcarea A de la complexul Romexpo din Capitală.

Show-ul face parte dintr-un turneu mai amplu, intitulat "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014". Conceptul spectacolului constă în introducerea fanilor în lumea Dream Theater, într-o incursiune muzicală care va include toate hiturile trupei.

Artiştii au pus la punct o producţie grandioasă pe care o vor prezenta fanilor din România. Sunetul muzicii Dream Theater va fi potenţat de efecte tehnice, show de lumini şi imagini video.

De peste un sfert de secol, Dream Theater susţine turnee lungi în toată lumea. Trupa este renumită pentru componenţa sa, din care fac parte instrumentişti premiaţi de revistele de specialitate.

Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din carieră, cu Mike Mangini integrat de la început în procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public şi de critici. În prima săptămână de la lansare, albumul a ajuns pe locul al şaptelea în topul Bilboard 200, acesta fiind a doua cea mai bună poziţionare din istoria trupei. La sfârşitul anului 2013, single-ul "The Enemy Inside" a fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria "Best Metal Performance", aceasta fiind a doua selecţie la gală din istoria trupei. Piesa a intrat în topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul întâi.

Accesul publicului la evenimentul de pe 28 iulie va fi permis de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. La categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la preţul de 460 de lei, categoria Golden Circle dispune de 2.000 de bilete, la preţul de 220 de lei, iar în categoria Normal Circle sunt puse în vânzare 8.000 de bilete, la preţul de 140 de lei. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici