Met Gala 2019 | Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă leoarcă” la cel mai aşteptat eveniment al anului

Vedeta Kim Kardashian şi-a făcut apariţia într-o ţinută provocatoare la Gala Muzeului Metropolitin, cel mai aşteptat eveniment al anului, denumit şi „Oscarurile Coastei de Est. Tema din acest an a fost „Camp: Notes on Fashion”, transmite Page Six.

9049 afișări
Imaginea articolului Met Gala 2019 | Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă leoarcă” la cel mai aşteptat eveniment al anului

Met Gala 2019 Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă” la cel mai aşteptat eveniment al anului/ Soţul ei, rapperul Kanye West

Star-ul american, în vârstă de 38 de ani, a apărut pe covorul roşu într-o ţinută special creată de designer Thierry Mugler, rochia inedită necesitând opt luni pentru a fi creată. „Udă şi picurând, acesta este look-ul în seara asta”, a spus Kardashian pentru E! News.

Rochia în sine – prima creaţie a lui Mugler în ultimii 20 de ani – a fost inspirată de actriţele Raquel Welch şi Sophia Loren, potrivit unui mesaj postat de Twitter de Kardashian. Ţinuta a fost făcut din latex şi mărgele transparente, pentru a a impresia că vedeta tocmai a ieşit din apele învolburate ale unui ocean.

Pe de altă parte, soţul ei, rapperul Kanye West, nu a depus prea mult efort pentru ţinuta sa, acesta făcându-şi apariţia într-o jachetă în valoare de numai 38 de dolari şi pantaloni negri simpli.

Tema acestui an a fost un eseu al lui Susan Sontag din 1964 intitulat „Notes on Camp”, făcând referire la exagerarea şi intersectarea artei de rang înalt cu cea comună.

Acesta este al şaptelea an în care Kardashian participă la eveniment, în ultimii doi ani făcându-şi apariţia fără soţul ei. Bineînţeles, cuplul faimos şi-a făcut debutul în anul 2013 atunci când Kardashian era însărcinată cu prima ei fiică, North West, purtând o rochie Givenchy cu influenţe florale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici