Metallica cântă astăzi la Bucureşti. Tot ce trebuie să ştie fanii care vin la Arena Naţională/ Recomandările organizatorilor

Trupa Metallica susţine un nou concert la Bucureşti, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului "Worldwired", organizatorii au anunţat deja că nu este recomandată prezenţa copiilor în arenă, dar părinţii îi pot aduce pe propria răspundere cu bilet întreg.

3844 afișări
Imaginea articolului Metallica cântă astăzi la Bucureşti. Tot ce trebuie să ştie fanii care vin la Arena Naţională/ Recomandările organizatorilor

Metallica cântă astăzi la Bucureşti. Tot ce trebuie să ştie fanii care vin la Arena Naţională/ Recomandările organizatorilor

Legendara trupă se întorace în faţa fanilor români în componenţa James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) şi Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa. Este a patra prezenţă a trupei Metallica în România după spectacolele susţinute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni şi în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Accesul pe stadion se face începând cu ora 16.30. Organizatorii nu recomandă prezenţa copiilor cu vârste mai mici de 12 ani din cauza suetului foarte puternic, părinţii care aleg să vină cu copii mici făcând acest lucru pe propria răspundere. În zona Stadionului Naţional Arena traficul rutier se va închide treptat miercuri începând cu ora 12.00, în funcţie de afluenţa publicului, Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţând că este vizată strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion dar şi străzi care intersectează acest segment rutier. În acelaşi fel va fi afectat bulevardul Pierre de Coubertin, între Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion şi porţiunea dintre şoseaua Pantelimon şi stadion ca şi străzile din zonă. Restricţii vor apărea şi pe strada Tony Bulandra şi Sg.Vasile Şerbănică.

"Turneul «Worldwired» a revenit în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 - 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)", anunţă organizatorii.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici