Metallica va susţine un concert caritabil online

  • Metallica va susţine un concert acustic organizat în scopuri caritabile.
  • Concertul va putea fi vizionat pe o platformă online.
  • Va fi organizat în studio-ul din Nothern California.
168 afișări
Imaginea articolului Metallica va susţine un concert caritabil online

Metallica va susţine un concert caritabil online

Îndrăgita trupă rock Metallica va susţine un concert acustic în scopuri caritabile.

Membrii trupei au anunţat că showul va putea fi vizionat pe o platformă online în sistem cu plată.

În cadrul concertului se va organiza şi o licitaţie, iar încasările vor fi donate către All Within My Hands, fundaţie de caritate înfiinţată chiar de trupă.  

Concertul este programat pentru 14 noiembrie, iar biletele sunt disponibile pe site-ul Nugs.tv la preţul de 14,99 dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici