Metoda inedită folosită de un preot pentru a putea boteza un copil, în timpul pandemiei

  • Un preot a găsit o metodă ingenioasă pentru a respecta distanţarea socială, dar şi să desfăşoare activităţile din cadrul biserici precum botezul.
  • O familie a decis să nu lase pandemia să oprească introducerea copilului în biserica Catolică.
  • Într-o poză devenită virală se poate observa cum un preot botează un copil cu ajutorului unei pistol cu apă.
1061 afișări
Imaginea articolului Metoda inedită folosită de un preot pentru a putea boteza un copil, în timpul pandemiei

Locaţia exactă unde poza a fost făcută nu se cunoaşte. Preotul păstrează distanţa şi cu ajutorul unui pistol cu apă îl stropeşte pe copilul care pare a avea câteva luni.

O poză similară a fost făcută şi în luna martie, când Mary şi Kyle Nielsen din Minnesota şi-au boteazat copilul într-un mod creativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici