Michael Bay a confirmat că va regiza o nouă trilogie din seria "Transformers"

Regizorul Michael Bay a confirmat faptul că lungmetrajul "Transformers 4" va fi primul film dintr-o nouă trilogie pe care o va regiza în cadrul acestei francize cinematografice.

220 afișări
Imaginea articolului Michael Bay a confirmat că va regiza o nouă trilogie din seria "Transformers"

Michael Bay (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Renumitul cineast a făcut acest anunţ pe blogul său oficial, informează totalfilm.com. Totodată, regizorul Michael Bay a anunţat că actorul Jack Reynor va interpreta cel de-al doilea rol principal din "Transformers 4", în care va juca alături de Mark Wahlberg. Jack Reynor va juca rolul iubitului fiicei adolescente a personajului interpretat de Wahlberg.

"Tocmai am angajat un minunat actor debutant pentru a juca un rol principal în «Transformers 4» alături de Mark Wahlberg. Este vorba de Jack Reynor, un tânăr irlandez care a venit în America având în buzunar doar 30 de dolari. E destul de curajos, nu-i aşa? Serios, cine mai face aşa ceva în zilele noastre? L-am remarcat într-un film irlandez, «What Richard Did». E un actor pe cinste", a declarat Michael Bay.

"«Transformers 4» nu este un reboot. Acest cuvânt a tot fost vânturat pe internet. Noul film are o acţiune care se desfăşoară la exact patru ani după războiul din Chicag. Povestea are o tranziţie naturală, iar acesta este şi motivul pentru care avem o distribuţie complet nouă. Noul film va fi foarte diferit de precedentele trei. Ne vom îmbarca într-o nouă trilogie", a adăugat Michael Bay.

Filmările pentru "Transformers 4" vor debuta în primăvara anului 2013. Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2014.

În 2011, Shia LaBeouf, starul primelor trei filme din franciza "Transformers", a spus că nu va juca şi în cel de-al patrulea lungmetraj din această serie.

Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici