Michael Bolton, în concert la Bucureşti pe 16 mai. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Michael Bolton revine pentru a cincea oară în România, pentru a susţine un concert pe 16 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

402 afișări
Imaginea articolului Michael Bolton, în concert la Bucureşti pe 16 mai. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Michael Bolton, în concert la Bucureşti pe 16 mai. Care sunt preţurile biletelor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Michael Bolton a devenit celebru în anii 1980, artistul cucerind inimile fanilor cu hituri precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "Said I Loved You... But I Lied", "When a Man Loves a Woman", informează eventim.ro.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Cântăreţul a concertat de mai multe ori în România, cel mai recent spectacol susţinut de el în ţara noastră având loc la Constanţa, în 2010.

Biletele pentru concertul din 16 mai sunt disponibile în reţeaua Eventim, cu preţuri cuprinse între 780 de lei (VIP Exclusiv) şi 80 de lei (categoria 6).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici