Michael C. Hall, starul din serialul "Dexter", a învins cancerul

Michael C. Hall, starul din serialul de televiziune "Dexter", a ieşit învingător din lupta cu cancerul şi şi-a reluat activitatea pe platourile de filmare, a anunţat Jennifer Carpenter, soţia actorului american, citată de Accesshollywood.com.

315 afișări
Imaginea articolului Michael C. Hall, starul din serialul "Dexter", a învins cancerul

Michael C. Hall, starul din serialul "Dexter", a învins cancerul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Carpenter a declarat, vineri, că soţul ei "s-a vindecat complet" şi că a fost "incredibil de curajos" atunci când a anunţat în luna ianuarie că suferă de cancer.

Actorul american în vârstă de 38 de ani a anunţat, în luna ianuarie, că tratamentul pe care l-a urmat este aproape încheiat şi că evoluţia bolii a fost oprită. Limfomul Hodgkin este o formă de cancer limfatic ce poate fi tratată. Actorul nu a precizat când a fost diagnosticat cu această boală.

Michael C. Hall a fost recompensat la începutul acestui an cu un Glob de Aur şi cu premiul decernat de Sindicatul actorilor americani/ Screen Actors Guild Award pentru rolul din serialul "Dexter". În acest serial, el interpretează rolul lui Dexter Morgan, un analist din corpul ofiţerilor de poliţie din Miami, care acţionează ca un criminal în serie ce ucide sociopaţi. Soţia sa Jennifer Carpenter, prezentă şi ea în distribuţia acestei producţii de televiziune, interpretează rolul surorii lui Dexter.

Michael C. Hall s-a făcut remarcat în urmă cu câţiva ani, interpretând rolul lui David Fisher în serialul de televiziune "Six Feet Under/ Sub Pământ S.R.L.", difuzat de postul HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici