Michael Jackson şi Patrick Swayze, readuşi la viaţă în "South Park" - VIDEO

Serialul de animaţie "South Park" generează noi controverse cu un episod intitulat "Dead Celebrities", în care readuce la viaţă celebrităţi decedate recent, cum ar fi Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze şi David Carradine, informează blogul Media Monkey al Media Guardian.

130 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson şi Patrick Swayze, readuşi la viaţă în "South Park" - VIDEO

Michael Jackson şi Patrick Swayze, readuşi în viaţă în "South Park" - VIDEO

Serialul "South Park" este cunoscut pentru faptul că a forţat întotdeauna limitele bunului gust şi ale decenţei, iar noul episod - "Dead Celebrities" - pare să confirme reputaţia pe care serialul o are în această direcţie.

"Dead Celebrities" prezintă staruri recent decedate, precum Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze, Billy Mays, David Carradine, Ed McMahon, Walter Cronkite şi DJ AM, care se află în Purgatoriu, aşteptând să meargă în Rai.

Ike este posedat de spiritul lui Jackson, fiind, însă, salvat în momentul în care Kyle, Stan, Cartman şi Kenny îl duc la un concurs de frumuseţe pentru copii.

Potrivit Thecelebritycafe.com, Ike vede celebrităţi care au murit recent, cum ar fi Billy Mays, Farrah Fawcett şi David Carradine. Părinţii îl trimit la un specialist, care are misiunea să îl ajute să scape de vedenii.

La spital, un doctor îi explică lui Ike că fantomele pe care le vede sunt probabil suflete care se află în Purgatoriu. Doctorul vorbeşte apoi cu Billy Mays, Walter Cronkite şi Michael Jackson, prin intermediul lui Ike. Michael Jackson nu crede că este cu adevărat mort, aşa că se ţine la distanţă de restul starurilor decedate aflate în Purgatoriu. În cele din urmă, un Michael supărat îl omoară pe doctor şi spiritul lui îl posedă pe Ike.

După ce caută online informaţii pentru a alunga spiritul lui Ike, prietenii lui află cum să facă acest lucru, descoperind că Michael Jackson a vrut întotdeauna să fie fetiţă, astfel încât îl înscriu pe Ike la un concurs de frumuseţe pentru copii. După ce MJ câştigă competiţia, spiritul lui pleacă din corpul lui Ike, care se trezeşte pe scenă în costum de baie, întrebându-se cum a ajuns acolo.

În presa americană, reacţiile sunt variate vizavi de acest episod. Cu toate acestea, bloggerul Perez Hilton spune că episodul este "vulgar. Total lipsit de gust. Şi ne place la nebunie!".

Lansat în 1997, serialul "South Park" se află la al 13-lea sezon şi este unul dintre programele cu cel mai mare rating din Statele Unite. Co-creatorii seriei, Trey Parker şi Matt Stone, sunt şi producători ai serialului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici