Michael Schumacher şi-a revenit? Apropiat: "Am grijă ce spun, dar e adevărat!"

Michael Schumacher este în continuă recuperare după accidentul montan suferit în 2013, la schi. Fostul său şef de la Ferrari, Jean Todt, în vârstă de 72 de ani, acum preşedintele de la FIA, e printre cele câteva persoane care au acces să-l vadă pe fostul pilot german

8348 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher şi-a revenit? Apropiat: "Am grijă ce spun, dar e adevărat!"

Michael Schumacher şi-a revenit? Apropiat: "Am grijă ce spun, dar e adevărat!"

Deşi pare greu de crezut, Jean Todt se declară convins că Michael Schumacher este "bine" şi că au urmărit împreună, recent, ultimul Mare Premiu al anului din 2018.

Todt a dezvăluit că a călătorit în Elveţia, la locuinţa unde este îngrijit Schumacher, şi a urmărit împreună cu acesta victoria lui Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre din Formula 1, în Marele Premiu al Braziliei, de pe 11 noiembrie. Todt a scos la iveală toate aceste detalii într-un interviu acordat celor de la Auto-Bild.

"Am întotdeanuna grijă când spun ceva, dar e adevărat. Am urmărit Marele Premiu al Braziliei în Elveţia, cu Michael!", a spus francezul Jean Todt, pentru ca mai apoi să continue: "Întotdeauna voi fi lângă el. Pozele sale sunt agăţate la mine în birouri şi apartamente. Timpul petrecut cu Michael va fi întotdeauna cel mai bun din viaţa mea!", a mai spus Todt, potrivit The Sun.

Citeşte continuarea articolului în prosport.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici