Michelle Obama a lansat piesa "This is for My Girls", alături de Missy Elliott şi Zendaya

Michelle Obama a lansat miercuri, la festivalul South by Southwest, melodia "This is for My Girls", melodie pentru independenţa femeilor compusă de Diane Warren, alături de Missy Elliott, Janelle Monaé, Kelly Rowland, Kelly Clarkson, Lea Michele, Zendaya şi alte vedete, potrivit The Guardian.

282 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama a lansat piesa "This is for My Girls", alături de Missy Elliott şi Zendaya

Michelle Obama a lansat piesa "This is for My Girls", alături de Missy Elliott şi Zendaya

Compozitoarea piesei, Diane Warren, a mărturisit că piesa pe care a fost însărcinată s-o creeze la cererea lui Michelle Obama este o combinaţie inedită a celebrelor melodii "We Are The World" şi "Lady Marmalade".

Michelle Obama a lansat piesa înainte de a susţine un discurs în cadrul festivalului de muzică South by Southwest, desfăşurat în Austin, Texas. Prima doamnă a Statelor Unite a încredinţat conceperea şi producerea acestei piese companiei AOL Makers. "Oda" consacrată femeilor este o iniţiativă a lui Michelle Obama în cadrul organizaţiei guvernamentale educaţionale, "Let Girls Learn".

Compozitoarea şi Michelle Obama au atras celelalte vedete care lucraseră deja în trecut cu Diane Warren. Deşi Prima Doamnă a Statelor Unite nu cântă noua piesa, aceasta o promovează puternic.

"În afara faptului că sunt cântăreţe excepţionale, sunt toate femei puternice. Gândiţi-vă la Kelly Clarkson, nu acceptă orice tâmpenie venită din partea oricui", a declarat Warren într-un interviu acordat revistei Billboard. "Niciuna dintre aceste femei nu se lasă mai prejos în faţa vieţii. Cât de tare e că şi Missy Elliott cântă? Rapul ei e incredibil. A scris versurile pasajului rap şi e devastator."

Piesa "This is for My Girls" poate fi descărcată prin iTunes. Veniturile strânse de pe urma piesei se vor vărsa în fondul organizaţiei "Peace Corps Let Girls Learn", coordonată de Michelle Obama. Melodia se integrează în proiectul #62MillionGirls, o iniţiativă ce încurajează educaţia la nivel global, demarat de Michelle Obama, despre care Prima Doamnă a Americii a vorbit în cadrul festivalului South by Southwest.

După ce a destăinuit pe larg experinţele personale, accentuând faptul că au fost mulţi oameni care se îndoiau de ea sau îi spuneau explicit că nu va reuşi pentru că e o fată de culoare, Michelle Obama şi-a exprimat intenţiile în ceea ce priveşte iniţiativele sale în privinţa educaţiei femeilor la nivel global.

Milioane de femei din toată lumea nu au acces la educaţie din cauza violenţei, discriminării sau sănătăţii precare, a subliniat Michelle Obama, potrivit Los Angeles Times.

"Eu iau foarte personal problema asta, faptul că 62 de milioane de fete din toată lumea nu au acces la educaţie", a mărturisit Michelle Obama.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici