Michelle Pfeiffer la 30 de ani după filmul "Scarface". Cum arată actriţa la 54 de ani - FOTO

Michelle Pfeiffer este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, fiind considerată un adevărat simbol pentru frumuseţea feminină. La 30 de ani după celebrele scene din filmul "Scarface", Pfeiffer nu îşi dezvăluie vârsta pe care o are.

5149 afișări
Imaginea articolului Michelle Pfeiffer la 30 de ani după filmul "Scarface". Cum arată actriţa la 54 de ani - FOTO

Michelle Pfeiffer la 30 de ani după filmul Scarface. Cum arată actriţa la 54 de ani

Cu doar două luni înainte de a împlini vârsta de 55 de ani Michelle Pfeiffer poate demonstra oricărei femei că îngrijirea personală are o răsplată foarte mare.

Momentan, celebra actriţă de la Hollywood filmează pentru două filme, respectiv "Malavita" şi "Man Under", prima peliculă urmând să aibă premiera anul acesta.  

În "Malavita" Michelle Pfeiffer joacă rolul lui Maggie Blake, într-o peliculă care abordează acelaşti stil de film cu mafioţi care a consacrat-o pe Pfeiffer în "Scarface".  

La 54 de ani Michelle Pfeiffer arată o formă fizică extrem de bună. Vedeta a fost văzută ultima dată la un eveniment monden, pe covorul roşu al unei acţiuni organizate de către o fundaţie cu scopuri caritabile.  

Purtând o rochie care i-a pus în evidenţă corpul, Pfeiffer a impresionat cu trăsăturile atrăgătoare şi naturaţelea sa.   

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review. Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici