Michelle Williams o va interpreta pe Marilyn Monroe

Michelle Williams o va interpreta pe Marilyn Monroe într-un film inspirat din evenimentele ce au avut loc în timpul filmărilor pentru un lungmetraj turnat la Londra în 1956, în care celebra divă a jucat împreună cu Laurence Olivier, au anunţat, vineri, producătorii americani, citaţi de Reuters.

96 afișări
Imaginea articolului Michelle Williams o va interpreta pe Marilyn Monroe

Michelle Williams o va interpreta pe Marilyn Monroe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană Michelle Williams, în vârstă de 30 de ani, care a fost nominalizată la Oscar în 2005 pentru rolul din "Brokeback Mountain" şi a jucat în 2009 în thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, va juca în acest proiect alături de actori britanici de prim rang.

Kenneth Branagh îl va interpreta pe Laurence Olivier, Julia Ormond o va interpreta pe Vivien Leigh, iar Judi Dench - pe veterana actriţă britanică Sybil Thorndike.

Intitulat "My Week with Marilyn", filmul prezintă evenimentele petrecute de-a lungul unei săptămâni din viaţa celebrei Marilyn Monroe, când diva americană a decis să "evadeze" din rutina de la Hollywood pentru a experimenta plăcerile traiului de la Londra din anii '50. Evenimentele sunt prezentate din punctul de vedere al unui asistent de regie de pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Prinţul şi dansatoarea/ The Prince and the Showgirl".

Actorul britanic Derek Jacobi şi tinerele staruri Dominic Cooper şi Emma Watson, celebri pentru rolurile din franciza "Harry Potter", vor face parte şi ei din distribuţia acestui film, ce va fi regizat de Simon Curtis.

Filmul este o coproducţie între BBC Films, Trademark Films şi Weinstein Company, iar filmările au început deja la celebrele Pinewood Studios din Marea Britanie.

Acesta este cel de-al doilea proiect cinematografic, anunţat în ultimele luni, dedicat memoriei actriţei Marilyn Monroe - considerată încă pe plan mondial unul dintre cele mai celebre sex simboluri feminine, la peste 40 de ani de la moartea actriţei.

Actriţa australiană Naomi Watts o va interpreta şi ea pe Marilyn Monroe în producţia hollywoodiană "Blonde", inspirată dintr-o autobiografie fictivă a actriţei, scrisă în 2000 de Joyce Carol Oates. Filmările pentru "Blonde" vor debuta la începutul anului 2012.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie internaţională, cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste şi muză pentru numeroşi artişti. Monroe este deţinătoarea a trei premii Globul de Aur. Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici