Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât. The Rolling Stones şi-a anulat un show în Australia

Trupa rock The Rolling Stones şi-a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină sâmbătă, în cadrul turneului din Australia, după ce Mick Jagger a fost diagnosticat cu o infecţie în gât.

78 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât. The Rolling Stones şi-a anulat un show în Australia

Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât. The Rolling Stones şi-a anulat un show în Australia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorul turneului din Australia şi Noua Zeelandă al trupei rock The Rolling Stones, Frontier, a anunţat pe site-ul propriu că Mick Jagger, în vârstă de 71 de ani, trebuie să facă o pauză pentru a-şi odihni coardele vocale în următoarele zile, după ce a fost diagnosticat cu o infecţie a gâtului.

"Trupa The Rolling Stones este incredibil de supărată din cauza anulării concertului de la Hanging Rock şi a faptului că îşi dezamăgeşte fanii", au scris, joi, rockerii pe contul de Twitter al formaţiei.

În urmă cu mai multe luni, trupa The Rolling Stones a fost nevoită să anuleze turneul din Australia din cauza decesului iubitei lui Mick Jagger, L'Wren Scott, care a fost găsită moartă într-un apartament din New York.

Turneul "The Rolling Stones - 14 on Fire", reprogramat, a debutat în sudul Australiei pe 25 octombrie, iar concertul anulat trebuia să fie al cincilea dintr-o serie de nouă spectacole susţinute în Australia şi Noua Zeelandă.

Show-ul anulat trebuia să aibă loc sâmbătă, în Hanging Rock, situat la 80 de kilometri la nord de Melbourne. Fanilor li s-au returnat banii pe bilete.

Următorul concert al formaţiei The Rolling Stones este programat la Sydney, pe 12 noiembrie.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici