Micuţa prinţesă Charlotte a Marii Britanii, primul cuvânt rostit în public, la o petrecere cu baloane - GALERIE FOTO

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii a spus primul cuvânt în public, în timpul vizitei în Canada a familiei regale, rostind "pop" ("poc") în timp ce se juca împreună cu fratele ei, prinţul George, la o petrecere cu baloane, informează Reuters.

8580 afișări
Imaginea articolului Micuţa prinţesă Charlotte a Marii Britanii, primul cuvânt rostit în public, la o petrecere cu baloane - GALERIE FOTO

Printeşa Charlotte a Marii Britanii, primul cuvânt rostit în public, în Canada la o petrecere cu baloane - GALERIE FOTO

Prinţesa Charlotte a făcut senzaţie în Canada. Micuţa a fost în lumina reflectoarele la o petrecere cu baloane, unde prinţul George, fratele ei, a ales să se joace cu un mic ponei.

Petrecerea distractivă pentru copii a fost organizată pentru copiii familiei regale a Marii Britanii, în grădinile de la Government House din Victoria, unde familia regală a stat în timpul vizitei în Canada, transmite Vanity Fair.

Evenimentul a fost o şansă pentru prinţ şi prinţesă să întâlnească alţi 24 de copii, toţi sub vârsta de cinci ani, invitaţi la petrecere, care provin din familii militare, cu unul dintre părinţi detaşat la datorie.

Angajaţii guvernului canadian, ce se ocupa de reşedinţa oficială, au vrut să transforme petrecerea într-o ocazie de neuitat. Au adus o capră ce vieţuieşte în deşertul Nubian de la grădina zoologică, o oaie, şi doi ponei numiţi Honey şi TC, amenajând o mică grădină zoologică ad-hoc.

În timp ce George era captivat de o maşină de făcut baloane în formă de peşte, cu care a stropit-o, din greşeală, pe sora lui mai mică, prinţesa Charlotte construia o arcadă din baloane ce ducea către mini-grădina zoologică adusă de reprezentanţii guvernului canadian.

Charlotte, care a făcut primii paşi în mai, chiar înainte de prima ei zi de naştere, a fost voinică şi zglobie, iar mica arcadă de baloane aproape s-a răsturnat.

"Pop", adică "poc", a spus ea la un moment dat, astfel rostind primul ei cuvânt în public, în faţa camerelor de luat vederi.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a purtat o rochie elegantă, de culoare crem, creată de Chloé -o alegere curajos pentru o petrecerea de copii -a ţinut-o pe Charlotte în braţe. Prinţesa era adorabilă într-o rochie albastră şi cu un cardigan.

William îl ţinea de mână pe prinţul George. Micul prinţ era în pantaloni scurţi, tricou, şi o bluză de tip marinar.

De îndată ce Charlotte, care are doar 1 an şi patru luni, a fost lăsată jos de ducesă, a început să exploreze locul. A împărtăşit cu micuţul George baleiajul aventuros. Între timp George se îndrepta spre cei doi ponei, aduşi în grădinile amenajate la Government House.

Copiii şi părinţii lor s-au bucurat de băuturi răcoritoare servite în pahare de hârtie pe care erau imprimate coroane regale tematice şi, mai târziu, s-au destins la un spectacol de teatru de păpuşi.

A existat, de asemenea, un animator pentru copii, pe nume Paul Kilshaw, de 53 de ani, din Victoria, care a creat animale din baloane pentru Charlotte şi George.

George i-a cerut actorului să-i facă un păianjen şi un vulcan. Kilshaw a spus: "Am făcut un teddy bear şi o floare pentru Charlotte şi pentru George am creat un copac şi un vulcan. Când i-am făcut păianjenul, prinţul a început să râdă şi să-i arate tatălui său jucăria."

William a spus, "Noi încercăm să facem baloane acasă, dar nu funcţionează."

"Când am început să creez flăcările portocalii din baloane mi-a spus că asta ar trebui să fie lava", a spus Kilshaw. "Charlotte a cerut o floare, cred că aşa a spus micuţa, " floare ", pentru că şi celelalte fete mici au cerut flori."

Petrecerea pentru copii a fost punctul culminant al vizitei în Canada şi este prima dată când Wiliam şi Kate au permis camerelor de luat vederi să-i surpindă pe cei mici la joacă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici