Mihai Petre a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fetiţa

Mihai Petre a devenit vineri tată pentru a doua oară, făcând astfel marele anunţ prin intermediul unor fotografii alături de fiica sa, pe reţelele de socializare.

3793 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fetiţa

Mihai Petre a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fetiţa

Fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că el şi soţia sa, Elwira, în vârstă de 36 de ani, au devenit părinţi pentru a doua oară. Coregraful a făcut anunţul prin câteva imagini în timp ce-şi ţinea copilul în braţe.

“Te asiguri că una dintre cele mai puternice emoţii pe care le poţi trăi este să-ţi ţii copilul pentru prima oară în braţe”, a scris Mihai Petre.

Dansatorul a făcut primele declaraţii de când a anunţat că a devenit tată a doua oară, dezvăluind şi ce nume a ales pentru fiica lui.

„Sunt la maternitate. Am luat-o pe fiică-mea cea mare şi pe maică-mea şi venim în vizită la micuţa. Şi cam asta fac… Da, ne-am gândit cum o să o cheme pe micuţă. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira şi Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca şi nu ştiu de ce aşa îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine. Mă simt bine cu numele astea, cu fetele mele. Aseară am dormit, acum două nopţi nu am dormit, căci pe la ora două a sunat alarma biologică a soţiei şi a trebuit să răspund prezent. Am răspuns cu bine şi de pe la două şi jumătate noaptea până la zece şi jumătate când s-a născut am consumat cam toate emoţiile posibile. Sunt mândru de ambele fetiţe”, a spus Mihaei Petre la emisiunea la Măruţă, de la Pro TV.

Mihai Petre şi Elwira mai au împreună încă o fetiţă, Catinca, în vârstă de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici