Mihail va cânta piesa "Who You Are" la concertul anual de Crăciun de la Vatican | VIDEO

Cântăreţul de origine basarabeană Mihail a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, care va avea loc anul acesta pe 15 decembrie, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

1137 afișări
Imaginea articolului Mihail va cânta piesa "Who You Are" la concertul anual de Crăciun de la Vatican | VIDEO

Mihail va cânta piesa "Who You Are" la concertul anual de Crăciun de la Vatican | VIDEO

Concertul anual de Crăciun de la Vatican a ajuns la cea de-a 26-a ediţie, iar evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artişti precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones şi Lauryn Hill.

Mihail a cucerit piaţa muzicală din Italia, unde a avut mai multe concerte în această vară, ca şi pe cea din Polonia, arată reprezentanţii muzicianului. Mihail a fost invitat să cânte piesa "Who You Are" atât în finala emisiunii "The Voice", cât şi în cadrul emisiunii "Che Tempo Che Fa" a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talk-show din Italia din punct de vedere al audienţelor, urmărit de 4 milioane de telespectatori în timpul interpretării live. Tot în această ţară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts şi Italian Indie Charts, dar şi în topul iTunes Italy. Cu "Who You Are", Mihail a câştigat discul de aur în Italia şi trofeul Top Of The Top la festivalul Sopot din Polonia.

În 2018, Mihail a propus o nouă direcţie muzicală şi un concept de show în care adună muzică electronică, alternative şi pop pentru lansarea End Of Summer Session.

Pe numele întreg Mihail Sandu, artistul a crescut în Republica Moldova şi a studiat timp de şapte ani pianul, a învăţat să cânte şi la chitară, însă în liceu a ales pictura. Mutarea în România, la Cluj, a venit datorită studiilor şi, după doi ani, a plecat cu o bursă în Polonia, la Cracovia, unde a continuat să studieze design grafic şi fotografie. Primul său single s-a numit "Dans nocturn", dar devenit cunoscut cu "Mă ucide ea", un mix de funk, blues şi pop, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată din 2016, acumulând pâna în prezent aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube. Influenţele indie-alternative din creaţiile sale au apărut odată cu "Simt că ne-am îndepărtat", piesa reprezentând primul pas spre "reinventarea" artistului, direcţie ce avea să se continue prin single-ul "Who You Are".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici