Mike Tyson, despre momentele petrecute în închisoare în 1991: Eram furios şi mă simţeam mizerabil

Fostul mare boxer Mike Tyson a povestit un episod întâmplat în 1991, când a fost închis pentru un presupus viol. Pugilistul a ispăşit o pedeapsă de 3 ani, din condamnarea de 6 ani, iar pe parcursul detenţiei a avut parte de mai multe momente neplăcute.

994 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson, despre momentele petrecute în închisoare în 1991: Eram furios şi mă simţeam mizerabil

Mike Tyson, despre momentele petrecute în închisoare în 1991: Eram furios şi mă simţeam mizerabil

Cel mai grav a avut loc la ceva timp de la momentul încarcerării, când a fost jignit de un alt deţinut. Boxerul nu s-a putut abţine şi l-a lovit. „A fost o singură dată (n.r.: când şi-a pierdut cumpătul). Cineva a spus ceva şi m-am dus la el şi l-am lovit. Eram închişi în celule de multă vreme şi cineva a spus ceva care m-a iritat.

Nu aveam acces la sala de sport, fiindcă cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Eram doar furios şi mă simţeam mizerabil.” , a explicat Mike Tyson, citat de ibtimes.com.

Mike Tyson se declară şi în ziua de azi nevinovat pentru violul de care a fost acuzat în 1991. Desiree Washington, în vârstă de 18 ani, a depus plângere împotriva pugilistului, la acea vreme, iar judecătorii l-au găsit vinovat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici