Miley Cyrus continuă seria momentelor controversate: Ce gest a făcut cântăreaţa pe scenă la MTV EMA 2013 - FOTO, VIDEO

Deşi a obişnuit fanii şi presa cu gesturile sale şocante şi cu atitudinea pe care mulţi o consideră condamnabilă, cântăreaţa Miley Cyrus a fost protagonista unui nou moment demn de prima pagina a tabloidelor, în timp ce se afla pe scena galei MTV European Music Awards pentru a-şi accepta premiul.

1367 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus continuă seria momentelor controversate: Ce gest a făcut cântăreaţa pe scenă la MTV EMA 2013 - FOTO, VIDEO

Miley Cyrus (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Miley Cyrus a furat din nou toată atenţia la o gală de premii muzicale, de data aceasta la MTV European Music Awards 2013, eveniment care a avut loc în Amsterdam, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată doar într-un body argintiu şi o haină de blană de culoare albă, cântăreaţa în vârstă de 20 de ani şi-a aprins ceea ce pare să fie o ţigară rulată după ce a urcat pe scenă pentru a accepta premiul pentru cel mai bun videoclip.

"Nu am putut să fac trofeul să-mi încapă în geantă, dar am găsit asta", a spus Miley către public, după care a scos din poşetă o ţigară din foi, pe care a aprins-o în faţa spectatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici