Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au divorţat. Artista are un nou iubit

Divorţul cântăreţei şi actriţei americane Miley Cyrus şi al actorului australian Liam Hemsworth, care s-au separat în urmă cu cinci luni, după un mariaj care a durat şapte luni, a fost finalizat, potrivit unor documente depuse în instanţă şi obţinute de tmz.com.

2988 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au divorţat. Artista are un nou iubit

sursa FOTO: Profimedia

În luna august 2019, Hemsworth a cerut divorţul de Cyrus, "din cauza unor diferenţe ireconciliabile", la o instanţă din Los Angeles. Procesul de divorţ a fost unul simplu, pentru că cei doi nu au copii şi au încheiat un contract prenupţial.

Nu se cunosc detaliile înţelegerii de divorţ, dar se crede că artista în vârstă de 27 de ani va rămâne cu animalele de companie, respectiv şapte câini, doi cai, doi ponei, trei pisici şi un porc.

Cyrus şi Hemsworth, în vârstă de 30 de ani, au avut o relaţie din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru "The Last Song", în 2009. S-au logodit în 2012 şi s-au despărţit un un mai târziu şi şi-au reluat relaţia în 2016. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2018.

De la separarea lor, Miley a început o relaţie cu cântăreţul Cody Simpson, iar Liam se întâlneşte cu modelul Gabriella Brooks.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare. Cel mai recent album de studio al său este "Younger Now", care a fost lansat în septembrie 2017.

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth a putut fi văzut şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici