Miliardarul Richard Branson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame | VIDEO

Miliardarul britanic Richard Branson, proprietarul grupului Virgin, care include peste 400 de companii din domenii precum transport aerian, muzică şi turism spaţial, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, potrivit Reuters.

250 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Richard Branson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame | VIDEO

Miliardarul Richard Branson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

La ceremonia de inaugurare a stelei au participat şi muzicienii Lance Bass şi Ben Harper.

Richard Branson, în vârstă de 68 de ani, a mărturisit că "poate să fie foarte distractiv să conduci o casă de discuri şi, da, asta a inclus sex, droguri şi rock 'n roll".

Printre poveştile pe care sărbătoritul le-a împărtăşit cu această ocazie s-au numărat cea privind călătoria cu balonul cu aer cald cu care a convins-o pe Janet Jackson să semneze cu Virgin Records, un moment în care i-a oferit adăpost cântăreţului Boy George când acesta încerca să renunţe la heroină şi o întâlnire pe care a avut-o cu chitaristul The Rolling Stones Keith Richards, care era complet dezbrăcat.

De altfel, contractul încheiat cu trupa britanică The Rolling Stones, în 1992, a fost printre punctele culminante ale carierei sale.

Miliardarul britanic a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, din partea reginei Elizabeth a II-a, în anul 2000.

Richard Branson a fondat Virgin Records în 1972, iar numele companiei l-a ales tocmai pentru că nu avea niciun fel de experienţă în afaceri. Printre cei cu care a colaborat de-a lungul anilor s-au numărat Spice Girls, Sex Pistols şi Roy Orbison. În anii 1980, a lansat compania de transport aerian Virgin Atlantic, iar, în 2004, a pus bazele corporaţiei spaţiale Virgin Galactic.

Potrivit revistei Forbes, în iunie 2018, Branson avea o avere de 5,1 miliarde de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici