Missy Elliott, accidentată în timpul filmărilor pentru un nou videoclip - VIDEO

Cântăreaţa americană Missy Elliott a suferit mai multe tăieturi destul de adânci, cauzate de un costum realizat din fragmente de sticlă spartă, în timpul filmărilor pentru cel mai recent videoclip al ei, informează contactmusic.com.

163 afișări
Imaginea articolului Missy Elliott, accidentată în timpul filmărilor pentru un nou videoclip - VIDEO

Missy Elliott, accidentată în timpul filmărilor pentru un nou videoclip - VIDEO

Artista, care nu a mai lansat un album din 2005, a revenit în actualitatea muzicală lansând săptămâna trecută un videoclip care promovează noul ei single "WTF (Where They From)", înregistrat în colaborare cu Pharrell Williams.

În acel videoclip, Missy Elliott poartă un costum special, mănuşi şi ochelari de soare, decorate cu fragmente de sticlă spartă pentru a crea efectul unui glob disco cu oglinzi, dar a recunoscut faptul că acea ţinută vestimentară i-a provocat dureri foarte mari.

"Am ştiut cu toţii că trebuia să fie un costum care să intre în legendă", a declarat cântăreaţa americană pentru revista i-D. "Cu toţii am creat acel costum din fragmente de sticlă, care a fost lucrul cel mai greu de purtat din viaţa mea, pentru că era făcut din sticlă spartă, iar eu am început să sângerez. Eram agitată, dar a trebuit să îl port. A fost terifiant. Era sânge peste tot!", a adăugat vedeta americană.

 

Missy Elliott a devenit celebră în anii 1990 şi a fost recompensată cu cinci premii Grammy, însă nu a mai lansat un album din anul 2005, când a scos pe piaţă materialul "The Cookbook". Albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de copii. Artista americană lucrează în prezent la un nou material de studio, intitulat "Block Party", alături de producătorul muzical Timbaland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici