Misterul sticlei care a levitat într-un muzeu, în acest weekend. Corpul peste care era aşezată nu e de pe această planetă | VIDEO

Un capac din sticlă a părut să leviteze deasupra unui fragmement de meteorit într-un muzeu de istorie naturală din Rusia.

3467 afișări
Imaginea articolului Misterul sticlei care a levitat într-un muzeu, în acest weekend. Corpul peste care era aşezată nu e de pe această planetă | VIDEO

Misterul sticlei care a levitat într-un muzeu, în acest weekend. Corpul peste care era aşezată nu e din această lume | VIDEO

Fenomenul a fost surprins de o cameră de supraveghere din muzeul Universităţii Uralul de Sud, potrivit publicaţiei The Moscow Times. Capacul din sticlă pare să se ridice câţiva centimetri, iar apoi să leviteze, spre mirarea angajaţilor muzeului.

Fragmentul, cu o greutate de 500 de kg, a fost recuperat după ce un meteorit a lovit în 2013 oraşul Celeabinsk. Atunci, mai multe geamuri au fost sparte de unda de şoc, iar sute de persoane au fost rănite.

Vladimir Bogdanovski, directorul muzeului, a declarat că nu există încă o explicaţie pentru incident. Potrivit lui, telecomanda care ridică acel capac era încuitată într-un sertar. „Nu avem o explicaţie legată de cine a dat comanda sau despre cum s-a întâmplat”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici