Moartea lui Tupac Shakur, analizată într-un documentar al National Geographic

Moartea rapperului Tupac Shakur, ucis în timpul unui atac armat în 1996, va fi investigată într-un episod al serialului documentar "The '90s: The Last Great Decade?", care va fi difuzat începând de duminică pe postul National Geographic din Statele Unite ale Americii.

1214 afișări
Imaginea articolului Moartea lui Tupac Shakur, analizată într-un documentar al National Geographic

Tupac Shakur

Rapperul Malcolm "E.D.I. Mean" Greenridge speră ca episodul documentar să ajute poliţia să scoată la iveală noi dovezi astfel încât ucigaşul lui Tupac Shakur să fie adus în faţa justiţiei, informează contactmusic.com.

"Persoanele responsabile cu aplicarea legii din toată ţara nu îl admirau prea tare pe Tupac. Sunt absolut sigur că ştiau ce se întâmplă. Asta e America. L-am gasit pe Bin Laden. Cred că, dacă Justin Bieber ar fi fost împuşcat în maşina lui Tupac, am fi ştiut mai multe lucruri", a adăugat rapperul.

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul armat din septembrie 1996, în care şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici