Modelul Naomi Campbell ţine piept izolării cu muzica lui Timbaland, multe afine, multă endorfină şi o baie fierbinte noaptea

  • ”Lebăda neagră” a modelling-ului a oferit detalii insolite despre felul în care arată o zi din viaţa ei în izolare!
  • În aceste vremuri ”complicate”, Naomi mănâncă, se roagă şi trăieşte în felul ei aparte, în timp ce ascultă, în buclă, ”dj”-eii ei favoriţi!
  • Din meniul zilnic al celui mai sexy şi cunoscut super-model de culoare din istoria şi industria fashion-ului nu lipsesc afinele, peştele şi... endorfina!
674 afișări
Imaginea articolului Modelul Naomi Campbell ţine piept izolării cu muzica lui Timbaland, multe afine, multă endorfină şi o baie fierbinte noaptea

Modelul Naomi Campbell ţine piept izolării cu muzica lui Timbaland, multe afine, multă endorfină şi o baie fierbinte noaptea

 

Şi asta pentru că Naomi Campbell îşi face, sârguincioasă, toate exerciţiile zilnice de fitness! În regim de live streaming pe Instagram, cum altfel?! ”Le fac de ani de zile pentru a mă menţine în formă atât fizic, cât şi psihic, iar acum îmi prind şi mai bine în acest context de auto-izolare! Şi nu le fac neapărat pentru Insta, ci le fac pentru mine şi pentru toate cele care sunt şi se simt inspirate de mine!”, povesteşte, fără ”falsă” modestie, Campbell, în exclusivitate pentru usatoday.com.  Dar apoi revine şi adaugă că înainte de a-şi ”pune endorfina în mişcare”, ea practică un soi de meditaţie de dimineaţă, de tip mindfulness. ”Este terapie pentru corp, minte şi spirit şi, totodată, felul meu de a mă ruga, mai ales în aceste vremuri complicate!”, îşi finalizează ea descrierea primei părţi din jurnal.   

Cu toate că la anul pe vremea asta se va apropia de 50 de ani, ”patina timpului” nu prea se vede pe chipul şi fizicul lui  Naomi Campbell! Pare că abia a coborât de pe ”catwalk” de la o prezentare ”Victoria’s Secret”! Secretul lui Naomi? Îl dezvăluie chiar ea: ”Nu sunt o mare mâncăcioasă. De obicei ”sar” peste prânz, ca să savurez ceva light la cină, din care nu lipseşte piure-ul de cartofi alături de brânzeturi cu ceapă şi budinca de ciocolată! Fără gluten, fără pui! În schimb, îmi place peştele! Iar la micul dejun foarte sănătos şi frugal, obligatoriu o banană, o rodie, zmeură şi afine, multe afine!” mărturiseşte Naomi!

La capitolul ”home-entertainment”, splendidul ex-fotomodel povesteşte că iubeşte să se relaxeze ascultând ”in loop” compilaţii din ”set”-urile dj-eilor ei fetiş, care-i sunt şi prieteni, Timbaland şi DJ D-Nice. ”Apoi mai citesc diverse cărţi de auto-dezvoltare personală, care m-au şi ajutat să mă las de fumat, ceea ce este o veste bună pentru mine şi pentru cei din jurul meu, mai ales în această perioadă”! În rest, până se va putea bucura din nou de viaţă, socializare şi mişcare în afara locuinţei, Naomi face plimbări repetate prin vastele ei apartamente! ”De aceea îmi place să mă îmbrac foarte lejer: pantaloni de fitness, un tricou, o bluză, poate, seara, un capoţel de caftan şi nelipsiţii şi comozii papuci de casă! Iar ziua mea se termină noaptea târziu, cu o baie fierbinte!”, mai notează Naomi în ”recreativul” ei jurnal de izolare!

Jamaicană după mamă şi chinezoaică după tatăl necunoscut, Naomi Campbell, acum în vârstă de 49 de ani, locuieşte de mult timp în Los Angeles! ”Uneori o sun pe mama s-o întreb de anumite reţete culinare jamaicane, pe care le iubeam când eram adolescentă!”, povesteşte ea cu nostalgie. Naomi Campbell a devenit celebră după ce a fost descoperită de un fashion-scouter la vârsta de 15 ani! Restul e istorie... a modelling-ului de cel mai înalt nivel şi din toate timpurile! Faima ei mondială avea să crească exponenţial începând cu finalul anului 1990. odată cu difuzarea în heavy-rotation pe MTV a legendarului video-clip ”Freedom!” al lui George Michael. În acesta ea apare alături de celelalte 4 cele mai influente şi iconice super-modele ale anilor ’90: Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington şi Tatjana Patitz. La ceva vreme, imediat după introducerea televiziunii prin cablu, sex-appeal-ul exotic şi unic al lui Naomi Campbell avea să cucerească şi România, tot pe frecvenţa MTV!

Ceva mai ”recent”, prin 2006, românii îşi amintesc, însă, de Naomi Campbell din motive mai puţin plăcute! Atunci, pe când locuia la New York, ea ajuns în atenţia presei şi a poliţiei chiar, după ce – într-un acces de furie – a lovit-o şi insultat-o pe menajera ei de origine română! Ulterior, câteva zile în folosul comunităţii aveau să reabiliteze imaginea ”uşor” şifonată a superbului fotomodel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici