Modul în care un hoţ, aflat într-un magazin de unelte, a camuflat o drujbă ca să o fure. Acţiunea a fost filmată | VIDEO

Poliţiştii din California au deschis o anchetă pentru a identifica un bărbat care a furat o drujbă dintr-un magazin de unelte, relatează Miami Herald.

4265 afișări
Imaginea articolului Modul în care un hoţ, aflat într-un magazin de unelte, a camuflat o drujbă ca să o fure. Acţiunea a fost filmată | VIDEO

Un hoţ şi-a băgat o drujbă în pantaloni în încercarea de a o fura | VIDEO

Jeff Bennett de la magazinul de unelte a declară pentru Fresno Bee că furtul a avut loc miercuri şi a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.

Înregistrările arată un bărbat care „îndeasă” o drujbă în pantaloni, acoperindu-se cu geaca înainte de a ieşi din magazin.

Suspectul părăseşte apoi zona într-un camion, transmite Miami Herald.

Începând de joi după-amiază, suspectul se afla încă în libertate, iar poliţia speră că cineva îl va putea identifica pe baza imaginilor de securitate.

Bennet susţine că hoţul a avut un complice care „ar fi supravegheat” magazinul cu o săptămână în urmă.

Şeful departamentului de poliţie afirmă că o persoană s-a prezentat la sediu, pentru a clarifica faptul că nu este hoţul în cauză, după ce mai mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare l-au acuzat că ar fi suspectul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici