Modul „ingenios” prin care un tânăr a ajuns să fie arestat pentru a scăpa de însurătoare

Un bărbat din China, care nu i-a putut spune partenerei că nu mai vrea să se căsătorească cu ea, a făcut în aşa fel încât să fie arestat ca să scape de responsabilitate.

966 afișări
Imaginea articolului Modul „ingenios” prin care un tânăr a ajuns să fie arestat pentru a scăpa de însurătoare

Modelul ingenios prin care un tânăr a ajuns să fie arestat pentru a scăpa de însurătoare

Un tânăr pe nume Chen din Shanghai, China, care urma să se însoare cu logodnica lui anul acesta, a hotărât să jefuiască un magazin ca să fie arestat şi să scape de însurătoare, relatează Standard.co.uk.

Bărbatul a intrat într-un studio de dans din Shanghai şi a furat o boxă Bluetooth, după ce s-a asigurat că locul este monitorizat de camere de supraveghere. 

La scurt timp după furt, poliţia a apărut la uşa tânărului, iar acesta le-a povestit că motivul adevărat pentru ilegalitatea comisă a fost frica de căsătorie. 

Bărbatul a adăugat că a vrut să fure un obiect care să determine autorităţile să-l aresteze, dar nu îndeajuns de scump ca să cauzeze pagubă mare proprietarului.

Reputaţia este foarte importantă în China, de aceea tânărul a crezut că odată ce va fi condamnat pentru furt, logodnica lui nu va mai dori să-l ia de soţ. 

Bărbatul se află încă în arest, însă nu va fi reţinut pentru mult timp, având în vedere că e vorba de o infracţiune minoră.

Nu se ştie dacă partenera lui a hotărât sau nu să renunţe la căsătorie.

Foto: Profimedia Images

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici