Moment de Cartea Recordurilor. Foc de artificii uriaş în America | VIDEO

Cel mai mare foc de artificii a fost lansat deasupra unei staţiuni de schi din Colorado, potrivit site-ului outofcolorado.com. Evenimentul a intrat în Cartea Recordurilor deoarece au fost folosite 1.270 de kilograme de explozibil.

1222 afișări
Imaginea articolului Moment de Cartea Recordurilor. Foc de artificii uriaş în America | VIDEO

Moment de Cartea Recordurilor. Foc de artificii uriaş în America | VIDEO

Evenimentul lansat în Colorado a doborât recordul mondial la capitolul cel mai mare foc de artificii.

Au fost utilizate 1.270 de kilograme de explozibili au zburat la o înălţime de 671 de metri deasupra Carnavalului Springs Winter, iar cerul s-a umplut de culori, uimind lumea.

Tim Borden de la Steamboat Springs a condus echipa care a lucrat la eveniment peste şapte. Prima încercare a lui Borden de a doborî recordul mondial a fost anul trecut, însă unele artificii nu s-au detonat.

Reprezentanţii de la Cartea Recordurilor au fost prezenţi la ambele evenimente. Christina Conlon de la Guiness World Records a spus că a verificat artificiile folosite sâmbătă şi a stabilit că a fost cel mai mare foc de artificii.

Cantitatea folosită a fost cu 181 de kilograme mai grea decât cea utilizată la evenimentul care deţinea recordul mondial şi anume focul de artificii lansat în Emiratele Arabe Unite în anul 2018. Atunci au fost folosite 1.087 de kilograme de explozibili.

Borden a afirmat, ulterior, că a fost mai greu să cureţe zona decât aranjarea artificiilor pentru eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici