Momente de groază: O femeie a scăpat nevătămată după ce un rechin i-a muşcat placa de surf – VIDEO

Un surfer de 54 de ani din SUA, pe nume Elinor Dempsey, a reuşit să scape fără nicio zgârietură dintr-un atac al unui rechin alb, care i-a muşcat, însă, placa de surf, lăsând o urmă considerabilă.

867 afișări
Imaginea articolului Momente de groază: O femeie a scăpat nevătămată după ce un rechin i-a muşcat placa de surf – VIDEO

Momente de groază: O femeie a scăpat nevătămată după ce un rechin i-a muşcat placa de surf (Imagine: Captura Video)

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, pe o plajă de lângă Golful Morro din California, unde femeia făcea surf în jurul orei 10 dimineaţa.

La un moment dat, un rechin alb şi-a făcut apariţia sub placa sa de surf, din care a muşcat o bucată de aproape 35 de centimetri.

“Iniţial am crezut că e un delfin”, a declarat Elinor Dempsey, imediat după incident.

“Apoi a ajuns cumva pe placa mea, moment în care am realizat că a luat o îmbucătură şi mi-am zis că delfinii nu fac asta”, a continuat aceasta, citată de San Luis Obispo Tribune.

Femeia a fost ajutată de câţiva surferi aflaţi în preajmă să îşi recupereze placa şi să ajungă teafără la ţărm. Aceştia i-au avertizat, totodată, pe ceilalţi oameni din apă să iasă cât mai repede.

În urma incidentului, autorităţile locale au decis să închidă plaja pentru 72 de ore şi să instaleze semne de avertizare pe plajele din zonă. Totodată, o echipă de experţi va analiza urma de muşcătură lăsată de rechin, pentru a determina dimensiunile acestuia, estimate deocamdată între 2 şi 4 metri lungime.

După sperietura trasă, Elinor Dempsey se gândeşte acum să ia o pauză de la surfing. Cât priveşte placa muşcată de rechin, aceasta ar putea fi “vândută celui care oferă cel mai bun preţ”, după cum a glumit protagonista incidentului.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici