VIDEO  Momentul emoţionant în care un câine se reîntâlneşte cu familia sa, la opt ani după ce fost furat din grădina casei

  • Un cocker spaniel s-a reîntâlnit cu familia sa după opt ani.
  • Cassie a fost furată din grădina din faţa casei în anul 2013.
  • Revederea a fost una emoţionantă, iar momentul a fost postat pe Twitter de Poliţia din Sussex.
8353 afișări
Imaginea articolului Momentul emoţionant în care un câine se reîntâlneşte cu familia sa, la opt ani după ce fost furat din grădina casei
Cassie, o femelă cocker spaniel, a fost furată din grădina din faţa casei în urmă cu opt ani, iar acum a fost readusă în sânul familiei.
 
Întreg momentul a fost filmat, iar apoi a fost postat pe Twitter de către Poliţia din Sussex. În imagini se observă cum familia este copleşită de fericire. 
 
„Probabil că nu este Cassie pe care ţi-o aminteşti când era micuţă“, a spus un poliţist.
 
Cassie, un cocker spaniel maro, a fost luat de acasă în 2013. Ea a fost găsită şi, ulterior, readusă proprietarilor săi după ce poliţiştii au efectuat mai multe raiduri în căutarea unui câine furat în noiembrie 2021. 
 
Ea nu a fost găsită singură, ci alături de trei căţeluşi, despre care se crede că sunt ai ei: doi masculi şi o femelă. În filmare, stăpânul ei poate fi auzit spunând că puii arată precum Cassie când era mică.
 
Familia a povestit că Cassie s-a instalat deja înapoi în fosta ei casă şi se bucură de plimbările zilnice, scrie The Independent.
 
„Suntem atât de recunoscători că o avem pe Cassie înapoi acasă, după opt ani de când am fost despărţiţi de ea“, au povestit membrii familiei.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici