Momentul şocant în care un camion iese de pe carosabil şi loveşte două persoane la locul unui alt accident rutier. VIDEO

Noi imagini apărute online arată momentul în care un camion deviază de pe carosabil şi răneşte două persoane, prezente la locul unui alt accident petrecut cu puţin timp în urmă, relatează CNN.

2230 afișări
Imaginea articolului Momentul şocant în care un camion iese de pe carosabil şi loveşte două persoane la locul unui alt accident rutier. VIDEO

VIDEO: Momentul şocant în care un camion deviază de pe autostradă şi răneşte două persoane prezente la locul unui alt accident

Un camion de mare tonaj a deviat de pe o autostradă în statul american Texas şi s-a izbit de mai multe maşini prezente la locul unui alt accident dintre două maşini, care se petrecuse cu puţin timp în urmă, relatează CNN.

Şoferul camionului încerca să ocolească o maşină de teren care tocmai schimbase benzile de circulaţie atunci când a deviat de pe autostradă şi s-a prăbuşit pe lateral, intrând cu putere în mai multe autoturisme.

Un oficial al autorităţilor precum şi un şofer care se afla la volanul unui camion mai mic au fost răniţi. Aceştia au fost transportaţi la spital, iar starea lor este stabilă. 

Accidentele au avut loc din cauza ceţii dense din zonă, iar autorităţile au sfătuit şoferii să circule cu o viteză redusă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici