Momentul TERIFIANT în care un camion loveşte un lucrător, în timp ce acesta repară un semafor | VIDEO

Un lucrător utilitar a scăpat „ca prin minune” după ce a fost lovit cu putere de un camion, transmite CNN.

2087 afișări
Imaginea articolului Momentul TERIFIANT în care un camion loveşte un lucrător, în timp ce acesta repară un semafor | VIDEO

Momentul în care un camion loveşte un lucrător în timp ce acesta repară un semafor | VIDEO

Andrew Wolf se afla la volan în timp ce camera video de pe bordul autoturismului a suprins momentul terifiant. În filmare se vede cum un angajat utilitar este lovit cu putere de un camion, în timp ce repară un semafor.

„După ce l-a lovit, bărbatul a atârnat timp de câteva minute, înainte ca ceilalţi lucrători să coboare macaraua”, spune Wolf.

De asemenea, Wolf spune că lucrătorul era în şoc dar părea să nu fie rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici