Monica Columbeanu: Iri a fost mai preocupat de afaceri decât de fiica lui - VIDEO

Acolo unde dragoste nu e, nimic nu e, cu atat mai puţin o căsnicie împlinită. Este tot ce lasă să se înţeleagă Monica Columbeanu în cererea de divorţ.

116 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu: Iri a fost mai preocupat de afaceri decât de fiica lui - VIDEO

Monica Columbeanu: Iri a fost mai preocupat de afaceri decât de fiica lui - VIDEO (Imagine: Lucian Iliescu/Mediafax Foto)

Până la o separare definitivă lupta pentru custodia fetiţei este în toi.

Monica speră de pe acum să câştige disputa pentru că: " Soţul meu s-a implicat mai mult în activitatea sa profesională decât în relaţiile sale cu fetiţa noastră, încercările mele de a-i apropia pe cei doi având şanse minime, ceea ce m-a determinat să îi acord fiicei mele mai multă atenţie pentru a compensa lipsa de afecţiune şi preocupare a tatălui".

Video www.stirileprotv.ro

Citeşte mai multe despre divorţul Monicăi Columbeanu pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici